Stranger Things 3 - хит сериал за лято 2019


 Netflix сериал Stranger Things 3 BG

Netflix очакват третият сезон на Stranger Things да бъде най-успешният досега.

Stranger Things е американски научно-фантастичен сериал, създаден от Братя Дафър за кабелната телевизия Netflix.

Всички 8 епизода от първия сезон на сериала са достъпни на 15 юли 2016 г. Следва сезон 2, който печели сърцата на още повече зрители.

На 4 юли 2019 всички са затаили дъх и очават поредният трети сезон на сериала, който събра рекордни приходи за Netflix.

От трейлърите досега се знаеше, че действието в Stranger Things сезон 3 се развива през 1985 г.,а кадрите в интернет ни показват, че басейн, който е топ дестинация на майките се превръща в арена на прелъстяване на спасителят на пост.

Всички познати герои са тук, само че малко пораснали - Майк (Фин Улфхарт) и Единайсет (Мили Боби Браун) имат романтична връзка, като и Макс (Сейди Синк) и Лукас (Кейлъб Маклафлин).

Никого от тях обаче не виждаме в новия трейлър. Вместо това се пренасяме магически в атмосферата на 80-те с типичните за тогава куриозни прически, силен грим и безгрижно нехайство.

Озоваваме се на градския басейн, където майките от градчето имат едно основно забавление - спасителя Били.

След дебюта си през 2016 година сай-фай хорърът стана любим на зрителите заради чудесната си комбинация от приключение, осемдесетарска носталгия и харизмата на актьорския състав.

Да се върнем към тийзъра. Както всичко във този сериал, можем дълго да седим и да разшифроваме различните послания в него, но това е част от преживяването. Появяват се различни странни послания, като "SilverCatFeeds" и "when blue and yellow meet in the west" и разбира се Netflix не са пропуснали да подразнят любопитството на феновете с посланието "One summer can change everything".

За съжаление, имаше някои забавяния около новия сезон и това остави феновете да чакат до средата на 2019 година за „Stranger Things“ номер 3 по Netflix.

Феновете на сериала могат да си закупят тениски Stranger Things 3

ТУК

 Сезон 3 на Stranger Things в България


Остави коментар


Вашият коментар очаква одобрение