Веган Модата - Тенденцията на 2019 година


подаръци за вегани дрехи

Вегетарианството набира все по-голяма популярност дори и в облеклата.

Много от веганите по света определят модните тенденции, поради простата причина, че като веган се опрeделя около 30% от световното население.

Тениски с провокативни надписи, които целят да популяризират каузата им са хит в модните уеб сайтове за пазаруване онлайн.

Ето някой от дрешките с щампи, които привлякоха вниманието ни:

1. Тениска с щампа: "Уважавай природата тя ще ти го върне"

Определено, ако се отнасяме с уважение към заобикалящата ни среда ще има полза за всички нас. Глобалното затопляне е може би най-големият проблем, с който се е сблъсквало човечеството. Да спрем изсичането на горите, да намалим замърсяването са две от каузите за, които трябва да дадем всичко от себе си.

Купи тениска NATURE тук

 

2. Тениска с надпис Eat Pussy not Animals.
Тази дамска тениски е един от хитовете в социалната мрежа Instagram. Провокативна, но и казваща много - "Нека да спрем да ядем животни, има достатъчно други неща, които можем да похапнем ;)"

Тениската в подкрепа на животните можем да купим тук.

 

3. Тенсика с надпис - Vegan Power
С тази тениска ще покажете подкрепата си към каузата на всеки вегетарианец, нека ядем зеленчуци, а не животински продукти. Стани топ веган с тази страхотна тениска с апликация.

Купи тениска Веган Пауър тук.

 

4. Тениска с надпис - Vegan AF

Топ продукт, носещ страхотно послание, превеждащ се - "Веган до мозъка на костите" . Тениската можете да намерите в много цветове, но жълтият цвят най-много ни допада, купете я тук:

Vegan AF - Тениска с щампа

 

5. Тениска с надпис - Животните са приятели - Не храна!
Ако имате приятели вегани или просто хора, които обичат животните, несъмнено тази тениска ще е перфектният, както и наистина най-добрият подарък за тях. Обичайте животните, а ако ви е харесала тениската, купете я тук:

Тениска с надпис - Animals are Friends not Food

Дано сте харесали нашите Веган предложения за облекла или подаръци, ако искате да разгледате още модели направете го тук:

Тениски за Вегани - Колекция 2019 г.


Остави коментар


Вашият коментар очаква одобрение